miercuri, 18 aprilie 2012

Recenzie -Touch

Bun! Cine e ,,Touch"?

,,Touch " este un serial american ,al carui gen(spune wiki) este Supernatural,thriller ,drama.Nu va speriati.nu e chiar asa,nu plange nimeni,nu apar monstruleti extraterestrii si nici nu apare dracu pe pamant ,care lupta impotrivaa binelui si are bile magice( so far...(kiddin' kiddin')).As spune mai degraba ca e un serial cu  o mare insemnatate psihologica.
Acesta a aparut curand,pe Fox tv,in data de 12 Ianuarie 2012.Nici sezonul 1 nu e finalizat,dar....un singur episod are 50 de minute(aproximativ).

Asadar,serialul ni-l prezinta pe Martin Bohm,tatal unui baietel de 12 ani ,cu nevoi speciale(Cel putin asa se crede),care gaseste mari obstacole in incercarea de a-l intelege pe fiul sau.Jake(baietelul)are puterea de a vedea prezentul ,trecutul si viitorul cu ajutorul cifrelor  si legarii acestora intr-un mod paranormal.
Dupa  o perioada confuza,Martin reuseste sa inteleaga mesajele rastalmacite ale fiului sau si astfel forteaza lucrurile sa intre pe fagasul corect si normal.
Cateva replici cel putin inteligente(multumesc Adelina,scuze de plagiere):


"Tiparele sunt ascunse în văzul tuturor.
Trebuie doar să ştii unde să priveşti."
Touch, S01E01

"Azi vom trimite peste 300 de miliarde de email-uri
19 miliarde de sms-uri
şi totuşi, tot singuri de vom simţi."
Touch, S01E01 

,,Poate faptul că suntem singuri ne ţine laolaltă.
Ne face să avem nevoie unul de celălalt, în cel mai neputincios fel.
Crează un amestec cuantic
din tine,
din mine, din noi."
Touch, S01E02


Personal,il consider un serial foarte bun,singurul care a reusit sa ma impresioneze la fel de mult ca ,,Lie to me",despre care am mai scris aici.
Incercati,nu aveti ce sa pierdeti.
Aici il gasiti fara intreruperi,trebuie doar sa va faceti cont.Daca va e lene sa va faceti,sau cine stie ce alti factori intervin,contul meu va sta la dispozitie.





Va saluta Dani.


Un comentariu:

  1. 1. te scuz,te scuz, e pentru o cauza nobila. :))
    2. ma bucur ca te-a impresionat la fel de mult ca "Lie to me" (DESI tin sa precizez ca "Lie to me" are niste carente)
    3. Doar pilotul are 50, in rest celelalte episoade au cam 43 de minute. :D Eu am vazut cinci episoade intr-o zi, aka azi, abia m-am dezlipit de el, e pur si simplu briliant.

    RăspundețiȘtergere