marți, 21 februarie 2012

Frustrari-scoala.

Colegul Vlad e foarte productiv,acum ca e bolnav,dupa cum puteti observa,iar eu nu am mai trecut de ceva timp pe aici.Hai sa va spun si de ce:

A fost odata ca niciodata...
...cea mai proasta perioada a anului scoalar.Anul are destule perioade proaste(inceputul,teste aglomerate,ascultari,materii noi,profesori noi,sfarsitul) dar dintre toate perioada olimpiadelor este cea mai proasta.De ce?Daca ar fi dupa mine,m-as duce la doua olimpiade-trei.Acolo unde ma simt eu pregatita.Dar ...nu te intreaba nimeni.M-am dus deja la n olimpiade.

La matematica nu inteleg de ce ma duc,stim cu totii ca olimpiada de matematica e pentru oameni care se trezesc linistiti din vise cu zana matematicii,se sperie de cosmare in care nu stiau sa calculeze radical din 256,mananca gandindu-se la matematica si merg la scoala masurandu-si pasii pentru a calcula raza cercului circumscris piciorului.Iar eu,nu sunt nici pe departe asa,si nici nu am de gand sa ma transform vreodata.Asa ca daca merg la olimpiada de mate nu ma vei vedea niciodata cu 27/27.Deci...de ce as merge?

La fizica/chimie/biologie  analog.

La religie mi se pare cea mai ridicola olimpiada scolara existenta.Nu sunt atee,sau ceva de genu.Cred in Dumnezeu,dar olimpiada de RELIGIE nu mi se pare o dovada de mare credinta,ci mai degraba prostie.

Dupa cum ati observat de olimpiada de romana nu m-am luat,pentru ca as fi subiectiva,deocamdata.Insa am primit o super veste:de anul viitor concurentii vor avea atat proba orala cat si proba scrisa.YEEEEY!(not.)

Asadar,am inteles ca olimpiadele sunt pentru copiii care doar asta fac si nu se leaga cu nimic de activitatea din clasa.

                                             .

Danii

2 comentarii:

  1. Dacă mă apuc şi eu să mă plâng odată cu tine... Am umple un bazin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, mie chiar imi place perioada olimpiadelor. Adica, tu cel putin cred ca n-ai idee de cate ore scap eu cu "pregatirile". :))

    RăspundețiȘtergere