miercuri, 11 ianuarie 2012

Recenzie-Lie to me










              Lie to me este un serial inspirat din descoperirile unui psiholog din viata reala,Dr.Cal Lightman,interpretat de Tim Roth,care aviz fetelor si celor gay,are niste gesturi care desi nu au acest scop,sunt fooaarte sexi.Acesta poate citi indicii incorporate in fata umana,in miscari,in tic-uri si vocea unei persoane pentru a expune adevarul.
              Acesta si-a cautat o echipa formata din oameni cu talent nativ sau cu ani grei de cercetare in spate:Dr. Gillian Foster (Kelli Williams),un psiholog talentat,ce aduce echilibru in parteneriatul lor, Eli Loker (Brendan Hines)cercetatorul credul insa priceput si Ria Torres (Monica Raymund),cel mai nou membru al agentiei,ce  are puterea  naturala de a citi oamenii.
               E in topul preferintelor mele in domeniul serialelor,ba chiar pe primul loc,pentru ca inafara faptului ca inveti o multime de microexpresii ce ajuta in viata reala,are o tenta comica.
Si o dovada in plus ca acest serial este unul educativ,este faptul ca cei de la BCC(cred,nu mai stiu exact postul de televiziune)i-au oprit difuzarea,in sezonul 3.
                      Ziua buna,nu uitati:trth hrtz!!

Dani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu